Beatwave

Beatwave 2.5.2

Maak je eigen ritmes met Beatwave

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik

TEGEN

  • Kleine blokjes

Uitmuntend
8

Beatwave is een gratis app voor de muziekliefhebbende iPhonebezitters onder ons. Je maakt namelijk op eenvoudige wijze lekkere ritmes en drumloopjes. Ben jij wellicht in het bezit van verborgen muziektalent? Je ontdekt het met Beatwave.

Het principe van Beatwave is erg simpel. Er loopt een verticale lijn van links naar rechts door het beeld, dat verder gevuld is met blokjes. Activeer je een blokje dan komt daar een toon uit op het moment dat de lijn dit vakje passeert. Hoe hoger het vakje zich bevindt, des te hoger de toon. Met deze handige lay-out zie je eenvoudig waar nog eventueel een geluidje ontbreekt. Met de verschillende aanwezige klanken is de muziek die je maakt met Beatwave redelijk veelzijdig.

De blokjes in Beatwave zijn erg klein. Dit maakt het lastig om de juiste aan te vinken en nog lastiger is het wanneer je er eentje wilt wissen. Je tast regelmatig mis waardoor je erg lang bezig bent om alle verkeerde blokjes weer uit te zetten.

Maak je graag muziek op je mobiel, dan moet je Beatwave eens proberen. Het is lekker eenvoudig in het gebruik (mits je vingers niet te dik zijn) en zelfs de grootste leek krijgt leuke muziek uit zijn mobiele apparaat dankzij Beatwave.

Meeste downloads Audio voor Iphone

Meer
Beatwave

Download

Beatwave 2.5.2

Beoordelingen about Beatwave